Catering Albertslund

Med catering i Albertslund, kan du holde et arrangement, hvor du ikke behøves at bekymre dig om maden. Hos Servicekompagniet skræddersyer vi cateringmenuer, lige efter dine behov. Når vi laver mad til Jer, er det super vigtigt for os, at I kan føle Jer som gæster til egen fest. Vi har høje kvalitetskrav til vores råvarer – det vil I også kunne både se og smage. Vi bruger gerne lidt ekstra tid på gøre retterne lækre, men lover at vi altid leverer mad ud af huset i Albertslund til tiden! Vi håber at kunne appellere til folk som deler det samme syn på mad, og som gerne vil betale for gode råvare, uden at det bliver for fint.

Levering af catering i Albertslund & Omegn

Der er mange ting man skal tage højde for og huske på når man skal holde et arrangement. Hvorfor stresse over maden når du kan bestille catering i Albertslund?

Skal du have hjælp til at udvælge den helt rigtige menu til dit arrangement, så kontakt os i dag på telefon: 40 32 43 08 eller via mail@service-kompagniet.dk.
Har du spørgsmål til hvordan vores mad ud af huset i Albertslund, kan gøre en forskel for dit næste arrangement? Tøv ikke med at kontakte os!

Catering Albertslund

Mad ud af huset Albertslund

Vi er dit passioneret cateringfirma, som leverer mad ud af huset i Albertslund. Vores madlavning er baseret gode råvarer og den rene smag. Hvis du vil være sikker på, at du kan få catering til dit arrangement, er det godt at være i god tid. Er du i god tid, er der nemlig større chance for at cateren kan varetage opgaven, samt nå at planlægge en menu der passer til dine ønsker. Vil du vide mere om vores forskellige menuer og muligheden for mad ud af huset i Albertslund, så kontakt os allerede i dag.