Catering Roskilde

Bestil catering i Rosilde og lad Service Kompagniet Duekærgård stå for maden til din næste fest. På den måde kan du nemmere bruge tiden med dine gæster i stedet. Vi har mange års erfaring fra branchen og laver mad efter et godt håndværk. Når du lader os stå for din catering, får du let og hurtigt lækkert mad til dit selskab.
Læs mere om hvad vi kan tilbyde herunder og kontakt os her.

Lad os stå for catering i Roskilde

Service Kompagniet tilbyder skræddersyet mad ud af huser i Roskilde til dit selskab. Sammen med dig, sammensætter vi en menu ud fra dine ønsker. Vi har på forhånd sammensat en række forskellige menuer som du også kan vælge imellem og få inspiration fra. Dem kan du se her.

Der er mange gode grunde til at vælge catering i Roskilde, men en af de største er bestemt at du kan slappe af og fokusere på dine gæster, i stedet for at stå i køkkenet. Du vil modtage din mad frisklavet og klar til servering, så bliver det ikke nemmere. For at du kan modtage mad i den højeste kvalitet, skal du dog selv stå for udskæring af kødet og opvarmning af saucen.

Vi har selvfølgelig sørger for en udførlig guide til korrekt håndtering og sammensætning af det hele.

Mad ud af huset Roskilde & omegn

Vi tilbyder mad ud af huset i Roskilde og omegn til dit næste arrangement. Service Kompagniet Duekærgård består af et hold fagligt dygtige og kompetente kokke. Vi deler alle en stor kærlighed til maden og det gode håndværk. Vi benytter os altid af gode råvare, for på den måde får man altid et godt resultat.
Hvad end du skal bruge mad ud af huset til din næste fødselsdag, rejsegilde eller bryllupsfest, sammensætter vi en menu til dine behov. Vi tilbyder også catering til virksomheder og kan derfor også stå for maden til dit næste firma arrangement.

Bestil catering & mad ud af huset i Roskilde

Vi anbefaler altid er du er ude i god tid, når du skal booke catering og mad ud af huset i Roskilde. På den måde er du sikker på at vi kan varetage din bestilling og udarbejde en menu som er skræddersyet til alle dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål til vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på
tlf. +45 40 32 43 08 eller mail: mail@service-kompagniet.dk.
Herunder kan du udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med et tilbud til dig.