Catering Ballerup

Catering i Ballerup er for dig som skal holde et arrangement, men ikke gider at bekymre dig om maden. Hos Servicekompagniet skræddersyer vi cateringmenuer, lige efter dine behov. Vi har lavet det hele klart til jer, så I kan fokusere på gæsterne og festen. Vi levere alt mad ud af huser i Ballerup frisklavet og klar til servering. De to ting vi ikke kan gøre helt færdige fra køkkenets side, fordi det vil ødelægge smagsoplevelsen, er udskæringen af stege, og lige at lune saucen op.

Mad ud af huset Ballerup

Vi tilbyder mange forskellige former for mad ud af huset i Ballerup. Skulle du ikke vide hvad du er på udkig efter, så vil vi anbefale dig at gå på opdagelse her på hjemmesiden. Vi har sammensat en lang række menuer, alt lige fra julemenu til klassisk menu med helstegt oksemørbrad. Har du særlige behov til dig mad ud af huset eller spørgsmål til vores catering i Ballerup, er du altid velkommen til at kontakte os.

Catering Nordsjælland

Kontakt os for catering i Ballerup & Omegn

Bag Servicekompagniet står et engageret og passioneret team af kokke, der alle har stor respekt for godt madhåndværk. Vores madlavning er baseret gode råvarer og den rene smag. Hvis du vil være sikker på, at du kan få catering til dit arrangement, er det godt at være i god tid. Er du i god tid, er der større chance for at cateren kan varetage opgaven, samt nå at planlægge en menu der passer til dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag og bestil din næste cateringmenu i Ballerup eller omegn.