Catering Frederikssund

Service Kompagniet Duekærgård tilbyder catering i Frederikssund. Brug tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet, og lad os stå for maden! Vi har mange års erfaring med levering af mad ud af huset i Frederikssund. Altid i høj kvalitet og med gode råvarer. Vi tilbyder en skræddersyet menu til dit arrangement, med den gode smag i fokus.

Udfyld vores kontaktformular nederst på siden eller ring til os på tlf. +45 40 32 53 08.

 

Vi tilbyder catering i Frederikssund & omegn

Vi tilbyder catering i Frederikssund til alle former for arrangementer. Vi arbejder med både private og erhverv, vi kan derfor tilbyde mad ud af huset til både fødselsdag og bryllupper såvel som firmaarrangementer.
Når du bestiller catering fra os, modtager du altid frisklavet mad, klar til serveringe. Det eneste du selv skal stå for er at skære kødet og lune saucen. Dette kan vi desværre ikke tilbyde dig, uden at ødelægge smagsoplevelse.
Ingen arrangementer er ens, og derfor tilbyder vi også at skræddersy vores menu til dit selskab. Har du særlige ønsker eller specielle behov, såsom allergener og kost specifikationer, vil vi gøre vores bedste for at efterleve dem. Vi tilbyder også en række menuer som allerede er sammensatte. De kan også benyttes til inspiration – du finder dem her.

 

Mad ud af huset i Frederikssund

Lige meget hvilken fest eller arrangement du skal holde, kan vi levere mad ud af huset i Frederikssund til dig. Vores team består af dygtige og kvalificerede kokke, som alle står klar til at lave lækker og udsøgt mad til dig og dine gæster.
Vi anbefaler altid at du bestiller din catering i god tid, det tager nemlig tid at planlægge god mad ud af huset. Hvis du vil være sikker på at vi kan varetage din catering ordre og nå at skræddersy den rette menu til dig, må du endelig ikke vente for længe med at bestille.
Har du spørgsmål til vores mad eller arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40 32 43 08  eller mail: mail@service-kompagniet.dk.

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på catering i Frederikssund.