Catering Køge

Service Kompagniet Duekærgård tilbyder catering i Køge i høj kvalitet og med gode råvarer. Lad os stå for mad ud af huset til din næste fødselsdag, bryllup eller helt tredje. Vi har mange års erfaring med catering og tilbyder både skræddersyet og færdige menuer.
Læs mere om vores arbejde og bestil din næste catering herunder.

 

Catering i Køge & omegn

Catering i Køge er til dig, hvad end du skal holde fødselsdag, bryllup eller en helt anden begivenhed. Vi skræddersyr en menu ud fra dine ønsker og behov, så du får det mad du gerne vil have. Du modtager alt din mad frisklavet og klar til service. Det eneste du selv skal stå for et udskæring af kødet og lune saucerne. Dette gør vi for at kunne tilbyde dig det bedste resultat. Sammen med din mad, modtager du selvfølgelig en udførlig guide.

Service Kompagniet tilbyder catering i Køge får du kan få mere tid til dine gæster.

 

Mad ud af huset Køge

Når du bestiller mad ud af huset i Køge fra Service Kompagniet, skræddersyr vi menuen efter dit arrangement og ønsker. Vi har også en række menuer som allerede er sammensat, som du kan vælge imellem eller blot finde inspiration i. Find vores menuer her.
Service Kompagniet Duekærgård består af et team af fagkyndige og professionelle kokke, som alle brænder for det gode håndværk. Vi går meget op i vores valg af gode råvarer. Vi mener at det både kan ses og smages.
Står du og skal bruge catering og mad ud af huset i Køge og omegn, anbefaler vi altid at du bestiller i god tid. Hvis du vil være sikker på at vi kan varetage din catering ordre samt nå at skræddersy din menu, er det vigtigt at du kontakter os i god tid.

 

Har du spørgsmål til vores service, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40 32 43 08 eller mail: mail@service-kompagniet.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular herunder, og så vender vi tilbage med et tilbud på catering i Køge.