Catering Taastrup

Bestil catering i Taastrup fra Servicekompagniet hvis du vil være sikker på, at når du står med huset fuld af gæster eller konferencen er gået i gang, så er der fuldkommen styr på maden. Med vores catering i Taastrup, får du mad som er lækkert lavet og flot anrettet. For selv om det er leveret udefra, må den jo gerne være lavet indefra, med en kærlig hånd og sans for detaljen. Det er netop det vi gør hos Servicekompagniet! Vi er klar til at give dig en smagsfuld, behagelig og fuldendt oplevelse med god mad, vin og service.

Kontakt os på tlf. 40 32 43 08 eller via mail@service-kompagniet.dk hvis du vil høre mere. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage med et tilbud på catering i Taastrup.

Vi tilbyder catering i Taastrup & omegn

Mad ud af huset i Taastrup er for dig, lige meget om du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes. Vores cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Hos Servicekompagniet skræddersyer vi cateringmenuer, lige efter dine behov, det eneste det kræver er at du tager kontakt til os i god tid.

Skulle du ikke vide hvad du er på udkig efter, men mangler catering til jeres fest, så vil vi anbefale dig at gå på opdagelse her på hjemmesiden. Vi har sammensat en lang række menuer, alt lige fra julemenu til klassisk menu med helstegt oksemørbrad.

Catering Taastrup

Mad ud af huset Taastrup

Når du bestiller mad ud af huset i Taastrup hos Servicekompagniet, får du mad fra et team af engageret og passioneret kokke. Vi har stor respekt for godt madhåndværk og vores madlavning er baseret gode råvarer og den rene smag. Hvis du vil være sikker på, at du kan få catering i Taastrup til dit arrangement, er det godt at være i god tid. Er du i god tid, er der større chance for at vi kan varetage din bestilling, samt nå at planlægge en menu der passer til dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag og bestil din næste cateringmenu i Taastrup eller omegn.
Vi kan træffes på tlf. 40 32 43 08 eller via mail@service-kompagniet.dk.