Catering Glostrup

Hos Servicekompagniet skræddersyer vi din menu til catering i Glostrup, lige efter dine behov. Skal du holde et større arrangement, men i er i tvivl omkring hvilken mad i skal have? Så er du havnet det rigtige sted. Når vi laver mad til jer, er det vores mission at I føler jer som gæster til egen fest. Vi leverer derfor maden lige når I skal bruge den! På den måde slipper I for selv at bruge hele dagen i køkkenet. Alt i skal gøre er at nyde jeres aften, imens at vi står for menuen. Her på hjemmesiden finder du inspiration til mad ud af huset i Glostrup – er du tvivl om hvilken menu som passer bedst til jer, så ring og få en uforpligtende snak.
Vi kan træffes på tlf. 40 32 43 08 eller via

Catering i Glostrup & omegn

Her hos Servicekompagniet Duekærgård er vores catering i Glostrup, baseret på sæsonens råvarer. Vi bruger altid mange lokale råvarer, som bliver inkorporeret i vores menuer. Har du brug for catering i Glostrup til dig næste arrangement? Kontakt os allerede i dag hvis du vil være sikker på, at du kan få catering til dit arrangement.
Udfyld kontaktformularen i bunden af siden og få et tilbud på catering i Glostrup.

Catering Glostrup

Mad ud af huset Glostrup

Mad ud af huset i Glostrup, bliver tilberedt af et team af engagerede og passionerede kokke, der alle har stor respekt for godt madhåndværk. Vores madlavning er baseret gode råvarer og den rene smag. Når du bestiller mad ud af huset i Glostrup, mener vi bestemt at dette er noget du kan smage!

Hvis du vil være sikker på, at du kan få catering i Glostrup til dit næste arrangement, er det godt at være i god tid. Er du i god tid, er der større chance for at vi kan varetage opgaven, samt nå at planlægge en menu der passer til dine ønsker. Kontakt os allerede i dag og bestil din næste cateringmenu i Glostrup og omegn.

Kontakt os på tlf. 40 32 43 08 eller via