Catering Ringsted

Lad Service Kompagniet Duekærgård stå for catering i Ringsted til din næste fest. Hvorfor bruge en masse tid i køkkenet, når du kan bestille mad ud af huset og bruge tiden sammen med dine gæster i stedet? Vi tilbyder god mad med gode råvarer til en god pris!
Læs mere om vores catering herunder og bestil allerede i dag.

 

Bestil catering i Ringsted & omegn

Lige meget hvilken type arrangement du skal holde, står vi får mad ud af huset i Ringsted. Vi har mange års erfaring og vores team af dygtige kokke står klar til at lave din mad. Vi har stor respekt for godt håndværk, og benytter os derfor også kun af gode råvarer. Det mener vi at du både vil kunne se og smage.
Vi tilbyder en række forskellige sammensatte menuer som du kan læse mere om her. Har du særlige ønsker, skræddersyr vi heller end gerne en menu efter dit behov. Lad dig endelige inspirere af vores tidligere arbejde. Når du modtager vores mad, er det altid frisklavet og klar til servering. For at kunne opretholde den bedste kvalitet, skal du blot selv skære kødet og lune saucerne.

 

Mad ud af huset i Ringsted

Vi tilbyder mad ud af huset i Ringsted til både private og erhverv. Hvad end der er tale om en fødselsdag eller et firmaarrangement, kan vi tilbyde en menu tilpasset jeres behov. Maden er et vigtigt omdrejningspunkt for enhver fest, og kan derfor også være noget man hurtigt kommer til at stresse over. Dét er der bestemt ingen grund til, når Service Kompagniet tilbyder catering og mad ud af huset i Ringsted og omegn.

Har du spørgsmål til vores mad eller tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40 32 43 08 eller mail: mail@service-kompagniet.dk.
Herunder kan du også udfylde vores kontaktformular og modtage et tilbud om catering i Ringsted, helt uforpligtende.